Rooie Rinus

Rooie Rinus

Rooie Rinus is naast een zeer goede zanger vooral een echte rasentertainer!

De shows van deze artiest kenmerken zich door de te gekke verschijning van deze rasentertainer. Bekende smartlappen, feest-stampers, meezingers, tranentrekkers en alles wat daar tussen zit volgt elkaar in vlot tempo op. Het publiek wordt betrokken bij het interactieve optreden waarbij men te gekke prijzen kan winnen!

Rooie Rinus Show
In dit 25 minuten durende optreden zal het publiek meezingen met de bekende feesthits van vroeger en nu. En wat dacht u van het WK polonaise lopen?! Deze allround show is geschikt voor diverse feesten en partijen en zal binnen no-time de zaal volledig op zijn kop zetten.

Rooie Rinus Show XL
Deze show bestaat uit de Rooie Rinus show zoals hierboven beschreven inclusief een drive-in discoshow. Vier uur lang zal een discjockey de avond aanvullen en zorgen dat het feest compleet los zal gaan. Deze show is uitermate geschikt voor voetbalclubs, carnval, bruiloften en kroegen en inclusief licht en geluid tot 300 personen en twee hot Rinus babes.

Rooie Rinus On Tour Show
Een show met knotsgekke sexy Rooie Rinus babes, een Crazy Afro DJ en natuurlijk de meastro Rooie Rinus himself!

U krijgt 40 minuten lang op en top entertainment met deze live show vol interactie en prijzen. Wat dacht u van de hoofdprijs van deze avond... een jaarlang gratis bellen! Bekijk de foto's en zie hoe ook uw discotheek, kroeg of tentfeest een ware sensatie in huis kan halen met deze unieke show.
Durft u deze sensatie aan? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Tip:
De Rooie Rinus shows lenen zich perfect voor het WK 2014!

Wist u dat?
De Rooie Rinus On Tour Show heeft zich in vele (grote) discotheken, tenten en kroegen bewezen en we zijn dan ook trots op een referentielijst welke het hele land bedekt!

Andere bezoekers bekeken ook:
Rooierinus.nl | De officiele Rooie Rinus website