Theo Otten

Theo Otten

Theo Otten uit het Overijsselse Rijssen is al jarenlang liefhebber van het Nederlandstalige lied en wel bekend als diskjockey en voormalig lid van feest trio “Van Bill”. Als tekstschrijver schreef hij onder meer teksten voor Nederlandstalige artiesten zoals Grad Damen”, Stefan Storm en samen met producer Kees Tel componeert hij liedjes.


Sinds een paar jaar staat hij zelf op de planken als zanger en entertainer. Met “Ga met me mee” had hij in de zomer van 2006 al veel succes in het land mede door de goede ondersteuning door RadioNL en de RTV Oost sterrenparade. Zijn tweede hit “Marijke” werd een doorslaand succes in Nederland, maar ook op de costa’s en in de wintersportgebieden. Met “Marijke” stond Theo Otten weken lang genoteerd in de Sterrenparade bij RTV Oost en bijhaalde daar de hoogste notering “de superster”. Ook stond het liedje maar liefst 23 weken genoteerd in de feesttop 20. Verder wordt zijn muziek regelmatig gedraaid bij veel radiostations.


Boek nu een optreden van Theo Otten en geniet van de kwaliteiten van deze show! "Theo Otten trekt door het land met wervelende show" Sinds kort toert Theo Otten door het land met zijn eigen Entertainment Show.


De gasten worden bij binnenkomst op een leuke manier ontvangen, en krijgen een avondvullend programma te zien, waar ze zelf ook actief aan deelnemen. DJ's, zangers en danseressen wisselen elkaar af in deze dynamische show. Tijdens het onderdeel "Playbackactief" tovert het Theo Otten Entertainment Team enkele gasten tot echte artiesten. Deze "artiesten" treden dan op voor eigen publiek. Natuurlijk weet Theo Otten hier het publiek op een leuke manier bij te betrekken. Vanzelfsprekend zingt Theo Otten ook al zijn bekende liedjes, zoals "Ga met me mee", "Marijke" en "Jij bent zo leuk".


Kortom: De Theo Otten Entertainment Show staat garant voor een complete avond vermaak